Aquest divendres comença la segona temporada del programa casteller ‘L’Agulla’

El programa d’informació castellera, ‘L’Agulla’, torna a LANOVA Ràdio aquest divendres 3 de juny. L’espai començarà amb alguns canvis. Estarà presentat per l’Arnau Martínez i comptarà amb una veu femenina que s’incorpora a l’equip, la Montse Pinel; mentre que el Martí Castillejo seguirà a l’apartat tècnic. A més, es dedicarà la mitja hora, íntegrament, a parlar de les prèvies i a fer una tertúlia o entrevista.
El primer Agulla comptarà amb dos periodistes castellers de La Xarxa, el Pep Ribes i el Carles Cortés. Amb ells debatran sobre l’estat actual de la temporada castellera i els reptes de futur. 
‘L’Agulla’ s’emetrà cada divendres a les 15:30 h (i a les 22 h en redifusió) tanta a la sintonia del 99.8 FM com a www.lanovaradio.cat.

Comparteix

Últims capítols

El programa casteller 'L'Agulla' torna per quarta temporada consecutiva a LANOVA Ràdio
El programa casteller 'L'Agulla' torna a LANOVA Ràdio aquest divendres 2 de juny
L'últim 'L'Agulla' analitza la temporada castellera amb els periodistes Àlex Alonso i Biel Duran
La prèvia de Santa Úrsula amb la Joves i la Vella de Valls a 'L'Agulla'
'L'Agulla' fa la prèvia del XXVI Concurs de Castells amb els periodistes Quico Domènech i Toni Comas
'L'Agulla' conversarà amb Gerard Pinyol dels Xiquets de Cambrils i amb Santi Edo dels Torraires de Montblanc
Toni Bach de Castellers de Vilafranca, i els periodistes Ivan Rodon i Josep Torreño, aquest divendres a 'L'Agulla'
El cap de plaça de Sant Fèlix, Jordi Bertran, i Pau Ferrer de Brivalls, avui a 'L'Agulla'
La Jove de Tarragona i els Castellers de París, aquest divendres a 'L'Agulla'
El director del Concurs de Castells i el projecte 'De les Cols a la TAP', aquest divendres a 'L'Agulla'
Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR
Aviso de cookies