🔊 El Correllengua torna a Reus amb el suport del teixit popular de la ciutat

Font: LANOVA Ràdio de Reus

 

El Correllengua, la iniciativa popular que promou i reivindica el català, torna a celebrar-se a Reus amb la complicitat de més de 130 entitats.

Després de més de deu anys des de l’última edició, celebrada l’any 2013, el Correllengua tornarà a celebrar-se a Reus. Aquesta iniciativa, que es du a terme a territoris de parla catalana, té per objectiu reivindicar la llengua i la cultura del territori, implicant la societat civil mitjançant diverses activitats. L’inici del Correllengua serà el 27 de setembre, amb la presentació a la plaça de la Llibertat. A partir d’aquell dia i fins al 26 d’octubre, tant les entitats implicades com les escoles i instituts públics i concertats de la ciutat faran activitats relacionades amb la llengua. Entre les entitats adherides hi ha una bona mostra del teixit reusenc, amb entitats educatives, culturals, esportives, econòmiques, i polítiques, entre d’altres.

El 26 d’octubre se celebrarà la fi de festa, amb un recorregut de 10 quilòmetres que començarà des de l’Escola la Vitxeta, repartides en 13 trams que es faran de manera col·lectiva. La trobada continuarà amb música de Dàmaris Gelabert, Julien i els seus amics i un dinar popular.

Comparteix

Últimes notícies

Les condicions climatològiques obliguen a ajornar el concert de Gertrudis d’aquest vespre
La federació de veïns de Reus destaca positivament la transformació de la zona sud de la ciutat
Junts per Reus critica que el govern municipal actuï de manera unilateral en el trasllat de l'estació d'autobusos
Mor l’exbaixista de Whiskyn’s, José Luis Sánchez
🔊 REDESSA Viver renova els equips de climatització per millorar l'eficiència energètica
Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR
Aviso de cookies