Reus es presenta com a capital del vermut al congrés Madrid Fusión

Foto: Ajuntament de Reus

L’Agència Reus Promoció participa des d’aquest dilluns fins dimecres al congrés gastronòmic Madrid Fusión, que enguany celebra la seva 23a edició sota el lema “Revolucionarios, 30 años desde que España asombró al mundo”. En un estand propi, Reus promociona la marca “Vermut de Reus”, oferint tastos dels seus vermuts emblemàtics com Miró, Iris i Yzaguirre, així com dels productes amb denominació d’origen de la ciutat: l’avellana de Reus, l’oli DOP Siurana i el Pa de Pagès IGP.

A més, Reus tindrà protagonisme destacat a l’estand de Catalunya amb una ponència especial dins la celebració de “Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025”, on es presentarà la ciutat, els seus productes i es farà un còctel amb vermut rosé. Aquesta acció busca posicionar Reus com un referent turístic i gastronòmic, reforçant la marca “GaudíReus” i la Ruta del Vermut davant d’un públic expert i internacional.

Amb més de 20.000 m² d’exposició i 300 professionals de tot el món, Madrid Fusión és l’escenari ideal per donar a conèixer les activitats i excel·lències de Reus.

Comparteix

Últimes notícies

Es dignifiquen espais del cementiri de Reus vinculats a la Guerra Civil i altres conflictes històrics
🔊 Reus celebra els 680 anys de la Fira de Sant Jaume amb espectacles eqüestres, tradició i novetats gastronòmiques
Més de 1.100 persones participen en les activitats del tercer semestre de la Comunalitat El Rusc
El jove assassinat al carrer Amargura era un estudiant de pilot format al CESDA
Mas Carandell acull les primeres Jornades Tècniques d’Orientació Professional
Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR
Aviso de cookies