L’Agència Reus Promoció participa des d’aquest dilluns fins dimecres al congrés gastronòmic Madrid Fusión, que enguany celebra la seva 23a edició sota el lema “Revolucionarios, 30 años desde que España asombró al mundo”. En un estand propi, Reus promociona la marca “Vermut de Reus”, oferint tastos dels seus vermuts emblemàtics com Miró, Iris i Yzaguirre, així com dels productes amb denominació d’origen de la ciutat: l’avellana de Reus, l’oli DOP Siurana i el Pa de Pagès IGP.
A més, Reus tindrà protagonisme destacat a l’estand de Catalunya amb una ponència especial dins la celebració de “Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025”, on es presentarà la ciutat, els seus productes i es farà un còctel amb vermut rosé. Aquesta acció busca posicionar Reus com un referent turístic i gastronòmic, reforçant la marca “GaudíReus” i la Ruta del Vermut davant d’un públic expert i internacional.
Amb més de 20.000 m² d’exposició i 300 professionals de tot el món, Madrid Fusión és l’escenari ideal per donar a conèixer les activitats i excel·lències de Reus.